Coca-Cola заяви, че коронавирусът е прекъснал веригата им на доставки

...
 Coca-Cola заяви, че коронавирусът е прекъснал веригата им на доставки
Коментари Харесай

Короновирусът удари и Coca-Cola

 

Coca-Cola съобщи, че коронавирусът е прекъснал веригата им на доставки и снабдяването им с изкуствени подсладители от Китай, написа CNN.

Основните изкуствени подсладители, които Coca-Cola (KO) употребява в своите артикули, включват аспартам, ацесулфам калий, захарин, цикламат и стевиол гилкозиди. Компанията обаче  не прецизира кои подсладители са наранени от забавянето на доставките.

Coca-Cola разгласи терзанията си в изказване във връзка актуалните и предстоящите резултати от ковид. Компанията съобщи, че подхваща защитни ограничения за чиновниците си в Китай, с цел да помогне да се предотврати разпространяването на вируса. "

Безопасността и здравето на сътрудниците на компанията остава главен приоритет ", се споделя в известието. " Компанията е приложила защитни ограничения за отбрана на чиновниците в Китай, които включва обезпечаване на маски за лице и стерилизация на ръцете, инсталиране на температурен скрининг в офиси и индустриални пространства.

Компанията се включи и в помощта за организации, участващи в превантивните ограничения за вируса. Сумата на даренията не е оповестена, само че е известно, че Китай е третият по величина пазар на Coca-Cola.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР